20140831

VUČIĆ UHAPSIO TVORCE NAJVEĆE PLJESKAVICE ZBOG RASIPNIŠTVA

UHAPŠENI ODMAH NAKON TAKMIČENJA


LESKOVAC - U Leskovcu se ovih dana održava čuvena "Roštiljada". Na ovoj manifestaciji koju posećuju gosti iz celog sveta i ovaj put je pravljena najveća pljeskavica na svetu.
Pljeskavica, čiji je prečnik 150 centimetra a debljina 2,5 centimetra, bila je teža za jedan kilogram od prošlogodišnje pa su tako takmičari Đorđević i Todorović po šesti put uzastopno nadmašili sopstveni rekord. 
Kako je za nju potrošeno više od 55 kg mesa i dva kilograma masti oni su odmah nakon takmičenja sprovedeni u okružni zatvor u Beogradu, gde u ovom momentu čekaju da ih sasluša specijalni tužilac za organizovano rasipništvo.
U ovom postupku biće saslušano i više turističkih radnika kao i predsednik turističke organizacije grada Leskovca Žikica Nestorović.
Celom ovom događaju papriku je dao i incident u kojem umalo nije uhapšen predstavnik Ginisa, koji je trebao da verifikuje najveću pljeskavicu na svetu.
Svi takmičari su uhapšeni specijalnim nalogom datim direktno od predsednika vlade g. Vučića i ministra policije g. Stefanovića.
Stefanović je rekao za naš portal da u Srbiji mora da se zna ko zašta troši meso i u kojim količinama.
Radi se o tome da je Rusima ovih dana potrebna veća količina mesa i da nije u redu da se ona u Srbiji baca. Stručnjaci smatraju da je nalog za ovoliku pljeskavicu dala lično nemačka kancelarka Angela Merkel, kako bi "napakostila" Rusima.
Nažalost stradali su nevini takmičari.
Becejs Njuz Net

Нема коментара:

Постави коментар