20140831

JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA SELFI POTPUNO OBUČENA

SKANDALOZAN SELFI - POTPUNO OBUČENA
Poznata folk diva Jelena Karleuša je jutros napravila "selfi" na svom tviter nalogu potpuno obučena od glave do pete što se smatra prvorazrednom senzacijom i skandalom.
Kako je navela u tekstu ispod slike našoj popularnoj pevačici je jako hladno poslednjih dana a i želi da prikaže modele garderobe za jesen 2014, poznate naše kreatorke Verice Rakočević.
Marijana Mateus je za odabir garderobe za "selfi" rekla da je ispod njenog nivoa da to komentariše, ona naime pravi modne revije za visoku klijentelu u Beču i više je neinteresuje domaća (srpska) modna scena.
U ovakvoj odluci je podržava i pevačica Dragana Mirković koja ističe da njena deca redovno idu na izložbe i posećuju muzeje u Beču. Ona ništa nije rekla za Karleušu nego je pričala o umetničkim vrednosima i bogatoj kulturnoj istoriji Beča, i o tome kako je oduvek volela Mocarta zbog kojeg je i počela svoju pevačku karijeru.
Predsednik opštine Jagodina, Dragan Marković Palma je rekao za naš portal da njemu taj Mocart nikada nije svirao, i zato je on pre za Karleušu.
 
Becejs News Net

Нема коментара:

Постави коментар