20150119

OBRAČUN Pucnjava u Hotelu "Majdan", ubijen Vladan Veličković

Blic online

Vladan Veličković, rođen 1978. godine smrtno je ranjen u grudi i vrat sinoć oko 18 sati u Hotelu "Majdan" na Medakoviću. Kako "Blic" saznaje ranjeni mladić u kritičnom stanju je prebačen u Urgentni centar gde je preminuo.
Kako nezvanično saznajemo, za ovo ubistvo sumnjiči se S.B.
Posle vatrenog okršaja teško ranjenog mladića privatnim vozilom njegovi drugovi pokušali su da prebace do Urgentnog centra.
Pogled u restoran hotela "Majdan"
Kako smo nezvanično čuli na licu mesta trojica muškaraca napala su posle svađe Veličkovića, a jedan od napadača izvukao je pištolj i pucao. Sve se dogodilo u restoranu hotela gde je boravilo petnaestak ljudi. 


Napadači su odmah pobegli sa mesta zločina, ali su poznati policiji. Kamere su zabeležile obračun.

Veličković je imao obiman dosije, terećen je za razna kriminalna dela, ali ne i za ubistvo. Blic online

PUTUJTE SA AGROTOUROM: FESTIVAL LEDA U HARBINU

Izuzetno niske temperature ponekad mogu biti i prednost, što dokazuje Harbin, grad na severu Kine, gde se već 31 godinu održava Festival skulptura od leda. Ovogodišnji festival otvoren je 5. januara i trajaće tri meseca.
 Ovaj 31. po redu otvoren je pod imenom “Očaravajući kineski san”, uz veliki vatromet, i seriju pozorišnih predstava. Pored toga, od 20. decembra prošle godine do 20. februara traje 27. Međunarodna izložba skulptura od snega, a tokom januara održavaju se takmičenja u karlingu, pecanju, alpskom skijanju, hokeju i drugim zimskim sportovima.




U ledenom zimskom parku nalazi se i tobogan, koji je omiljena zabava za decu, posetioci se mogu slikati za uspomenu sa belom lisicom, a postoji i posebno mesto gde za ledenu skulpturu mogu kačiti crvene trake sa zamišljenom željom.
 Super odmor

KOJE ZEMLJE SU NAJSKUPLJE A KOJE NAJJEFTINIJE ZA ŽIVOT

Pogledajte mapu koja prikazuje u kojim državama sveta je najskuplje i najjeftinije živeti, kao i na kom mestu se nalazi Srbija...
Tokom izrade mape koju je objavio portal Movehub.com u obzir su uzete cene osnovnih životnih namirnica, komunalija, prevoza, ugostiteljskih i drugih usluga.
U troškove namirnica ubrajali su se proizvodi poput mesa, hleba, pirinča, voća, povrća, jaja, ali i alkohola.
Kada je reč o prevozu, u obzir su uzete i karte za prevoz u jednom pravcu, mesečne povlastice, taksi prevoz, cene benzina…
Što se tiče ugostiteljskih objekata oni obuhvataju cene za obroke u skupim, prosečnim i jeftinim restoranima, kao i cene kafe, vode.