20141223

GINEKOLOG UZEO MITO ZA ABORTUS U PETOM MESECU!

Specijalista ginekologije i akušerstva M.P. (64) iz Kragujevca je uhapšen uz krivičnu prijavu za nedozvoljen abortus pacijentikinji koja je bila u 18 nedelji trudnoće, kao i njegov kolega iz Čačka V.Č. (65), koji se sumnjiči da je napravio isto delo u pomaganju.
"Postoje osnovi sumnje da je M. P, od 29. do 31. oktobra 2014. u svojoj privatnoj ordinaciji u Kragujevcu, ovo krivično delo izvršio nad pacijentkinjom iz Čačka, koja je bila u osamnaestoj nedelji trudnoće", navodi se u saopštenju.

Njih dvojica su sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu. Policija navodi da je M.P. u svojoj privatnoj ordinaciji, u periodu od 29. do 31. oktobra ove godine, pacijentkinji iz Čačka prekinuo trudnoću u osamnaestoj nedelji, posle čega nastupile komplikacije jer je zadobila teške telesne povrede opasne po život.
 
Sumnja se da je V.Č. uputio ženu kod svog kolege u Kragujevac, da izvrši nedozvoljeni abortus za nadoknadu od 1.000 evra. M.P. je nakon salušanja određen pritvor. 
Blic online

ŠOK NA IVANINOJ SAHRANI: ŽELJKO PADAO PREKO KOVČEGA!

Kako piše "Blic" Željko Mitrović, vlasnik Pinka je jako teško podneo smrt i sahranu Ivane Bodrožić.
Koliko je Željko Mitrović teško podneo smrt Ivane Bodrožić, najbolje se videlo na sahrani prošle nedelje u Sirigu.
Željko Mitrović na ivanin grob položio dva venca
To bi možda ostalo i nezabeleženo, jer je obezbeđenje TV „Pink“ zabranilo novinarima pristup sahrani, ali je nekoliko prijatelja porodice Bodrožić i samog vlasnika „Pinka“ ipak odlučilo da progovori.
- Stajao je u kapeli uz Ivaninu majku Nadu i primao saučešće. Kada je opelo počelo uzvikivao je Ivanino ime, a zatim je pao na sanduk i zaplakao - ispričala je „Blicu“ Ljiljana S. iz Siriga.
 
Nekoliko puta je prekidao popa koji je držao opelo.
 
- Najpre je vikao svešteniku: „Zašto tvoj šef (misleći na Boga) nije uzeo mene, već nju?“ Kada je pop zatražio oprost za sve Ivanine grehe, Mitrović je dobacio: „Nema ona nikakvih grehova...“ - kaže Ljiljana S.
 
Mitrović je položio dva venca na kojima je pisalo „Tvoj Željko“, a objavio je i čitulju. Na umrlici Ivane Bodrožić pisalo je: „Ožalošćeni majka Nada i Željko“.
 
Činjenicu da je Mitrović na sahrani otvoreno pokazivao tugu, prijatelji Ivane Bodrožić ne žele da komentarišu.
  Blic online

DRAMA U BEČEJU: Ćerka spasla majku od silovatelja, siledžija uhapšen!

Uhapšen je osumnjičeni (32) iz Kovina, kome je određeno zadržavanje do 48 sati
BEČEJ - Policija je, sinoć, neposredno nakon pokušaja silovanja, pronašla i uhapsila osumnjičenog (32) sa područja opštine Kovin.
Postoje sumnje da je on u mestu na području opštine Bečej, pokušao na silu da obljubi jednu meštanku, ali ga je u tome sprečio iznenadni dolazak ćerke oštećene, pa je pobegao sa lica mesta.
Oštećena je zadobila teške telesne povrede i medicinski je zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine. Kriminalistička policija mu je, po odobrenju nadležnog tužilaštva, odredila meru zadržavanja do 48 sati.
S. S. KURIR

NESTALA DEVOJČICA!

Devojčica Nina Živković nestala je 22.12. u Beogradu, potvrdili su za "Blic" iz MUP-a.
Iz policije kažu da je njen nestanak prijavila sestra i da se za devojčicom intenzivno traga.
 
 
Prema nezvaničnim informacijama Nina je poslednji put viđena na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30.
Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061 520 98 74, 065 804 13 34. 
Blic online