20141121

Šta muškarci primijete na ženi tokom prvog seksa!? Dok se one sređuju on razmišlja samo o...

Ovo su njihova najčešća zapažanja...
Prije prvog seksa s novim partnerom žene se u potpunosti posvete uljepšavanju, utvrdila je studija brenda donjeg rublja Bluebella sprovedena na 1000 žena. One u prosjeku potroše šest sati na sređivanje.
Čitavih šest sati da bi bile što savršenije kada sa sebe skinu svu odjeću i prepuste se seks igrama u krevetu sa novim partnerom, prenosi Woman's Health. Međutim, šta zapravo muškarci tada primijete na ženi?
Prema odgovorima koje su muškarci dali za Men's Health, sljedeća tri odgovora su najčešća, osim "vau, kakve grudi"!
Muškarac neće primijetiti ukoliko imate poneku uraslu dlaku na bikini zoni ili vam je koža malo suvlja, ali ono što će sigurno primijetiti jeste vaš stav.
Dakle, bitno je kako se ponašate - da li znate da se prepustite i uživate u seksu, odišete sampopouzdanjem i budete sigurne u sebe kada ste pred njim potpuno gole. Muškarci jednostavno vole žensko tijelo, nije bitno da li ste savršenih proporcija koliko je bitno da vam se energije podudare, da umijete da odgovorite na svaki poljubac i dodir.
Posle stava, ženski pokreti su po mišljenju muškaraca druga stvar koju primijete tokom seksa. Ako ste već riješili da imate seks, opustite se. Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu, svojim pokretima i tihim šaputanjem na uvo pokažu šta žele. Probajte različite poze, njegovo tijelo će vam pokazati kada mu nešto više prija, a kada manje.
Među odgovorima Men' s Health čitalaca, oči su dio tela na koji muškarac najviše obraća pažnju tokom seksa. Oči su jako seksi, i samo jednim pogledom svakog muškarca možete da razoružate. Usudite se da ga pogledate pravo u oči tokom seksa, obožavaće to.
www.skandal.in

Нема коментара:

Постави коментар