20141121

Zakazao seks sa neznancem preko interneta, pa nađen...

Telo Šona Milera, direktora moćne bankarske korporacije Citigroup, je pronađeno u kupatilu luksuznog stana na Menhetnu, a na telu su bile vidljive posekotine na vratu.
Šon Miler
Policija je prvo ovaj slučaj okarakterisala kao ubistvo, ali je ubrzo postalo jasno kako je bogat i moćan biznismen digao ruku na sebe.
 
Nož kojim je sa sebi prerezao vrat, pronađen je u kadi ispod njegovog tela. Policija traži čoveka koji je u ponedeljak uveče sa Milerom došao u stan, a koji je kasnije otišao sam. Njegov dolazak i odlazak su snimljeni sigurnosnom kamerom.
 
Na vratima stana nema znakova provale. Milerovo telo je tek u utorak u tri sata popodne pronašao vratar. Veruje se kako je netko od zabrinutih prijatelja, pozvao vratara i zamolio ga da proveri što je sa Šonom Milerom.
 
Vratar kaže da se osoba koja je nazvala predstavila kao "Milerov kanadski dečko".
 
Policija je objavila i da su u stanu pronašli alkohol i drogu. Takođe, istraga je pokazala da je Miler te večeri ugovorio seks sa strancem, putem internet stranice backpage.com.
 
Citigroup, multinacionalna finansijska korporacija koja je samo prošle godine ostvarila profit od 13,67 milijardi dolara, izdala je šturo saopštenje za javnost.
 
- Duboko nas je rastužila ova vest i naše misli su u ovom trenutku sa Šavnovom porodicom - saopštili su iz banke. 
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар