20141219

ZA DOČEK VESELO UZ EMINU JAHOVIĆ, Žurka na Trgu u Beogradu biće začinjena...

Za Novu godinu, 31. decembra na glavnoj bini koja će biti postavljena ispred Narodne skupštine nastupiće Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić. Program počinje u 22 sata i trajaće do tri sata posle ponoći.
OHaris Džinović pevaće na Trgu republike                                   foto : R. Ristić
Na bini koja će biti postavljena na Trgu republike nastupiće Balkanika, Neverne bebe, "Alisa", Kiki Lesendrić  i "Kraljevski apartman".
 
Na DJ bini program počinje u 21 sat i trajaće do tri sata posle ponoći, a Beograđane i njihove goste će zabavljati Marko Nastić, Lea Dobričić i Marko Milošević.
 
Prvi put ove godine, proslava se organizuje i 30. decembra, kada će na bini koja će biti na Trgu republike pevati Haris Džinović. Koncert će trajati do ponoći jer je 31. radni dan.
Vlado Georgiev pevaće u ponoć u najluđoj noći                             foto: R. Getel
 
Gradski menadžer Goran Vesić je rekao da ovogodišnja proslava Nove godine neće koštati više od 8.250.000 dinara, koliko je obezbeđeno iz budžeta grada. Od toga 6,5 miliona dinara je odvojeno za izvođače.
 
Georgiev i Emina Jahović su se, kako rečeno, odrekli honorara za svoj nastup.Blic online

Prema informacijama do kojih je došao Kurir za doček Nove godine na Trgu u Beogradu biće organizovan bogat program, uz neizostavljan vatromet i mnošto atraktivnih sadržaja program će začiniti zvezda večeri pevačica Emina Jahović.
VVesnik

Нема коментара:

Постави коментар