20150122

ČIJA JE IDEJA DA SE OSVEŠTA VODA U VODOVODU?!

Vest da je osveštana novosadska česmuša obišla je skoro ceo Balkan. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava u Srbiji. Međutim, kada pogledamo ko se nalazi na čelu novosadskog preduzeća Vodovod i kanalizacija, biće vam sve jasno.

Tomislav Bokan

Opšte je poznato da je novosadska vlast u Novom Sadu jedna od najgorih lokalnih vlasti u Srbiji. Koalicija okupljena oko Naprednjaka oličenje je kriminala i skrnavluka.

To dokazuje i vest da je u Novom Sadu osveštana gradska voda. Naime, JKP “Vodovod i kanalizacija” obeležilo je juče Bogojavljenje, pred današnju slavu preduzeća, a tom prilikom sveštenik je osveštao vodu iz gradskog Vodovoda.

Posle osveštavanja vode iz gradskog vodovoda u buradima ispred kabineta direktora Miloša Stanisavljevića, u besedi je istaknuto da je na taj način, simbolično, blagoslov prenesen i na vodu koja se distribuira Novosađanima preko sistema vodosnabdevanja.

Javnim preduzećem “Vodovod i kanalizacija” upravlja pokret “Dinara-Drina-Dunav” i direktor Stanisavljević je član tog pokreta koji čini koaliciju u Novom Sadu.

Evo nekoliko fotografija koje će vam dočarati šta znači pokret “Dinara-Drina-Dunav”, odnosno, “3D”.

Hrišćansko-politička sekta

Ovo je logotip Pokreta. Njihova osnovna ideologija zasnovana je na ideologiji pravoslavlja. Dakle, ovde imamo jednu veoma interesantnu kombinaciju. Politički pokret zasnovan na hrišćanstvu i pravosavlju.

Ovo je Tomislav Bokan, predsednik pokreta. On je na izborima 2012. godine kupovao glasove ispred fantomske Romske demokratske stranke. SNS-ovci su ih optužili da su kupovali glasove za DS, pa s njima napravili koaliciju. Poznat je po masovnom zapošljavanju u javnim preduzećima, kršenju zakona i kupovini diplome mastera sa jednog privatnog fakulteta u Novom Sadu.

Ovaj pokret takođe kontroliše i JKP “Čistoća”. Na fotografiji se može videti izvesni Đurica Damić, radnik JKP “Čistoća”. On je nedavno fotografisan sa čašicom rakije i tri prsta u službenom automobilu tog preduzeća.
Više na sajtu Telepromptera


FOTO: Kurir, 021

Нема коментара:

Постави коментар