20141211

ĐILAS TUKAO TASTA? U porodičnoj svađi u kojoj su učestvovali...

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i lider DS-a posle porodične svađe sa suprugom Ivom Đilas, navodno se potukao sa tastom Bobanom Pelevićem (66) i naneo mu par udaraca u lice, sam predsednik KSS demantuje da je tukao oca svoje još uvek zakonite supruge, već kaže da je samo izbegavao udarce
Srpska opozicija i njeni lideri postali su vest dana u Srbiji, prvo se proširila vest da se bivši lider DS-a i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potukao sa tastom, da bi odmah zatim stigla informacija da su telefonske linije beogradskih opštinskih odbora LDP-a demontirane zbog duga od neverovatnih 30.488.796 dinara, zbog čega se u problemu našao njihov lider Čedomir Jovanović!
Kako prenose Naše novine, Telekom je zbog ogromnog dugovanja demontirao linije u 5 opštinskih odbora i to u Paliluli, Novom Beogradu, Čukarici, Savskom vencu i Novom Beogradu, a prema ovim podacima za samo jednu telefonsku liniju neplaćeni račun iznosi 1.760.000 dinara!
Foto: Tanjug/Rade Prelić
Nekadašnji gradonačelnik Beograda i lider DS-a Dragan Đilas, u nedelju uveče potukao se sa svojim tastom Bobanom Pelevićem (66), posle porodične svađe, prenosi Alo!
Prema pisanju ovog lista prava porodična drama odigralase oko 21:30h na Vračaru, a sve je počelo, navodnom svađom Dragana Đilasa i njegove supruge Ive.
Otac još uvek zvanične supruge Dragana Đilasa Boban Pelević, začuo je galamu iz susedne sobe, a kada je video šta se dešava krenuo je ka bivšem lideru DS-a s povicima: “Šta to radiš?”
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
– Dragan Đilas je počeo da mlatara rukama u želji da izbegne tasta i tako više puta udario po licu Ivinog oca – kaže izvor iz istrage ovog lista.
Otac Ive Đilas, Boban Pelević (66) potvrdio je za Kurir da se ovaj incident zaista dogodio.
Foto: Tanjug/Sava Radovanović
– Ova masnica ispod oka mi je od njega. Ne želimo više ništa da komentarišemo – rekao je on.
Dragan Đilas, predsednik KSS rekao je danije udario tasta već je samo pokušavao da izbegne udarce!
Dnevne

Нема коментара:

Постави коментар