20141221

KAD ĆE SE POŠTEN SVET U SRBIJI ZVATI ELITOM?

Pismo jednog roditelja.
U najezdi raznoraznih pojmova i pojava u našem društvu, pošten i normalan svet se potpuno ućutao i javno se ne eksponira. Ali se i te kako pita, a kako se mi zovemo? Oni se zovu Elita i Elitni. Političari, prostitutke, mega profesori, mega studenti, politički arpadžici, starlete, tajkuni, lažni biznismeni i ostali. 
Šta je danas Elita? Kako da prave i moralne vrednosti, vaspitanje dece da svojim školovanjem i radom dođu do sredstava za život, učenje od malih nogu šta je moralno i pošteno a šta ne, nisu danas u Srbiji ELITA?
Šta je sa dobrim studentima, asistentima na fakultetu, uglednim NE MEGA SEGA profesorima, zar oni ne bi trebalo da su upravo to-ELITA?

Hoćemo mi pošteni roditelji da se zovemo ELITOM. Gospodo i gospođe novinari molimo vas da od danas nas nazivate ELITOM a naš način života ELITNIM, i to ne zbog nas, nego zbog naše i vaše dece!
Sve ono što mi radimo zaslužuje da se nazove tim imenom jer neguje prave i vrednosti koje će doneti ozdravljenje Srbiji. A vi ovu bolest nazivate ELITOM, ovaj šljam od ljudi, propalice na svim nivoima stavljate na prve strane novina i informativnih emisija.
I još da podvučem nama koji smo drugačiji i negujemo prave vrednosti to ne treba, ali treba mladima koji ne znaju još uvek da se snađu i odrede, a vi ih konstantno trujete. Nama ne treba utvrđivanje tog pojma jer mi smo sigurni na svom putu, ALI SRBIJI DANAS I TE KAKO TREBA!
Vvesnik

Нема коментара:

Постави коментар