20141226

Muškarci obožavaju jutarnji seks!

Prema najnovijim istraživanjima britanskog instituta za seksualno obrazovanje, veliki broj mladih ali i starijih muškaraca prosto obožava jutarnji seks.
Koje su činjenice i faktori koji dovode do ovog jutarnjeg uzbuđenja kod jačeg pola, naveli su ispitanici u posebnoj anketi.
Dosta njih obožava tu toplinu kreveta i osobe koja je pored njih. Sama toplota tela ženske osobe koja spava pored njih utiče "afirmativno"  i budi seksualne fantazije kod mnogih muškaraca. Mnogi spremaju u toku noći i posebnu taktiku kako će probuditi partnerku i prosto maštaju o tome pre samog seksulanog čina.

Dosta muškaraca je navelo da ih nervira partnerka koja voli dugo da spava jer bi oni to vreme "pametnije" iskoristili.
Takođe dosta muškaraca, posebno oženjenih, odustane i napusti ih želja za seksom ukoliko je partnerka nervozna kad se probudi. Ta nervoza je glavni faktor, kako su naveli, zašto oni onda posežu za maštom o nekoj drugoj, a ovu svoju ostave na miru.
Jutarnji seks po mnogim muškarcima je faktor održanja mnogih brakova. Skladan odnos i maštarije koje jutarnji seks bude, po ispitanicima, su veoma dobar temelj za skladan život sa partnerkom uopšte.
vvesnik

Нема коментара:

Постави коментар