20141227

PALIM SE NA MOĆNE MUŠKARCE, Pa makar bili i oženjeni...

Nakon pisanja „Blica“ o romansi s Ivanovićem, dizajnerka je odlučila da stavi tačku na taj deo svog života.
Otkad sam se razvela od Lotara ne govorim javno o ljubavnom životu
Kako je „Blic“ saznao, Marijana Mateus (43) se tajno viđala sa oženjenim fudbalerom Banetom Ivanovićem (30) više od godinu dana. Njihova veza je prekinuta kada je Ivanović saznao da sa suprugom Natašom čeka četvrto dete. Posle objave naših saznanja oglasila se i Marijana.
- Stvarno ne želim da pričam o mom emotivnom životu. Želim da stavim tačku na celu priču sa Banetom. Posle razvoda sa Lotarom, odlučila sam da svoje partnere više ne predstavljam javnosti. Kada poželim ponovo da se udam, javno ću to reći i pokazaću svog budućeg muža - rekla je Marijana za „Blic“.
 Iako dizajnerka nije želela da nam ispriča kako se upoznala sa fudbalerom i kako je uspevala da se viđa sa oženjenim muškarcem, saznali smo da je romansa počela u Londonu.
 
Romansa u hotelu
Jedan od detalja iz njihove romanse jeste da pre nekoliko meseci tri dana nisu izlazili iz sobe jednog beogradskog hotela, a nisu se skrivali ni od osoblja koje im je donosilo hranu i piće, priča Banetov drug
- Marijana ima nekoliko vrlo imućnih drugarica koje žive u Londonu. Pored toga, i sve troje njene dece se školuje tamo, pa ne čudi to što je često u engleskoj prestonici. Njena najstarija ćerka Dajana bi trebalo uskoro da se uda za sina vlasnika fudbalskog kluba Šahtjor, pa je i Marijana često u društvu fudbalera - otkriva nam izvor blizak Marijani i dodaje da se o njenoj vezi sa Banetom zna u prijateljskim krugovima.
 
- Svi znaju za njihovu vezu, ali o njoj niko nije govorio zbog Banetovog braka. Marijana je uvek uz sebe imala imućnog muškarca. Ali sa kim god da je, ne zaboravlja bivše muževe. I dan-danas se redovno čuje sa Lotarom. Ona ne zavisi od njih, jer ima svoj posao i ostvarena je žena - priča njena drugarica iz Londona.
Baneta Ivanovića, koji juče nije odgovarao na naše pozive iako smo želeli da čujemo i njegovu stranu priče, do sada nisu pratile glasine o preljubama.
 
Međutim, za ovu njegovu romansu sa 13 godina starijom damom znaju i njegovi saigrači.
 
- Videli smo je u hotelu kada smo jednom bili na pripremama sa reprezentacijom u Beogradu - rekao je jedan od fudbalerovih drugova. 
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар