20141210

VIDEO - Vojislav Šešelj uručio deset diploma predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću...!

Srpska radikalna stranka počela je performans tokom kojeg bi na javnom skupu pred Predsedništvom simbolično trebalo da dodeli 10 novih diploma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću..

Lider radikala sa deset diploma
Oko 200 radikala među kojima su i lider Vojisalv Šešelj i vjerica Radeta, Milorad Mirčić i Nemanja Šarović, okupilo se na Andrićevom vencu, ispred zgrade Predsedništva.
Oni su pokušali da u Predsedništvu predaju Nikoliću deset novih diploma.
- Asocijacija privatnih fakulteta ovlastila me je da danas budem rektor i dodelim Tomisalvu Nikoliću ne samo jednu, nego deset novih diploma. Predaću mu diplomu izdajničkog fakulteta, poltronskog, podaničkog, prevarantskog, instituta tajkunskih jataka. fakulteta Dragice Nikolić, pokvarenjačkog fakulteta, hohšaplerskog i diplomu počasnog doktora nauka univerziteta u Bajčetini. Nemojte neko da kaže da ove diplome nisu zaslužene. One se nigde ne mogu osporavati - rekao je Šešelj.
Deset diploma je umesto Šešelja trebalo da preda njegov izaslanik Nemanja Šarović, međutim od kordona policije nije moglo da se priđe Predsedništvu. Obrazloženje koje im je policija dala je da pisarnica Predsedništva ne radi zbog renoviranja zgrade Predsedništva.
- Imate čin, možete da preuzmete diplome za predsednika Nikolića stečene na regularan način - rekao je Šešelj policajcima s kojima je razgovarao.
On je naglasio da izgleda da se na zgradi Predsedništva dižu novi spratovi, da je Nikolić udomio svoju suprugu u zgradi, ali da nema mesta za ostalu rodbinu.
Šešelj je kazao i da mu je jasno što policija ne sme da primi diplome jer će "im Vučić za kaznu smanjiti platu još deset odsto".
S razglasa se čulo "Spremte, se spremte, četnici" i pesme posvećene Vojisalvu Šešelju. 
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар