20141123

Svađa mladića oko plaćanja računa završila...

Podgoričanin Igor Milošević (19) ubijen je, dok je bivši kik-bokser i MMA borac Mirko Vlahović ranjen u pucnjavi koja se nešto iza 3 sata ujutru dogodila u Podgorici.
Pucnjava se dogodila u jednom lokalu, a policija je uhapsila B. V. (19), koji se sumnjiči da je ispalio metak i njime ranio Vlahovića, a potom je zrno slučajno pogodilo i usmrtilo njegovog rođaka Miloševića.
Tragedija se dogodila zbog krajnje bizarnog povoda - B.V. i Milošević su sa drugovima bili zajedno u lokalu, a svađa je nastala oko plaćanja računa. "Vijestima" je u policiji rečeno da je konobar lokala pozvao Vlahovića, koji radi kao obezbeđenje, da interveniše.
Tada je nastala svađa oko toga hoće li se platiti račun, a onda je u jednom trenutku B.V. izvadio pištolj i ispalio metak ka Vlahoviću. Metak je kik-bokseru prošao kroz vilicu, a onda je to zrno proletelo i pogodilo u grudi Miloševića, pišu Vijesti.
Policija je tokom noći i jutra privela brojne svedoke tragedije, a uzimaju se izjave da bi se utvrdile sve okolnosti, koje su dovele do ubistva i pokušaja ubistva.
"Vijestima" je rečeno da ranjeni Vlahović nije životno ugrožen. Nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Podgorici.
www.021.rs

Нема коментара:

Постави коментар