20141123

ONI SU POČELI U STRIPTIZ KLUBU! Nisu se lažno stideli...

Opšte je poznato da mnogi, kada žele da se probiju u Holivudu, moraju da rade više poslova da bi se izdržavali. Često rade kao barmeni, konobari, vratari, a to najčešće da bi imali fleksibilno radno vreme, dovoljno novca za život, ali i da mogu da postignu da idu na sve audicije. Neretko, mladi glumci u povoju prihvataju i ne tako fine poslove dok iščekuju svoj trenutak. Pogledajte koje su to, danas poznate holivudske ličnosti, nekada radile u striptiz klubu.
 
1) RENE ZELVEGER
Pre nego što se probila u Holivudu i snimila bioskopske hitove kao što su "Džeri Megvajer", "Dnevnik Bridžet Džouns" i "Čikago", Rene Zelveger je radila u striptiz klubu. Međutim, ona nikada nije konkretno bila striptizeta, već je bila konobarica. Kako je rekla, jednom prilikom su je pitali da li bi igrala u toplesu, a ona je to odbila, pa je prešla u drugi striptiz klub gde je mogla da ostane obučena. Sada, Rene vredi 60 miliona dolara.
 
2) KENDRA VILKINSON
Kenda Vilkinson je postala poznata kada je počela da se zabavlja sa vlasnikom "Plejboj" imperije, Hjuom Hefnerom 2004. godine. Pre toga, Kendra je radila u striptiz klubu, a i sama je priznala da ju je Hju primetio baš dok je igrala oko šipke. Nju je Hju lično pozvao da dođe i živi sa njim, a ostalo je istorija. Kenda je sada udata za nekadašnjeg igrača američkog fudbala, Henka Basketa, sa kim ima dvoje dece.
 
3) HAVIJER BARDEM
Dobitnik "Oskara", Havijer Bardem, poznat po ulogama u filmovima "Nema zemlje za starce", "Biutiful" i "Syfall", bio je striper na jedno veče. Bardem je priznao da je bio u teškoj finansijskoj sitaciji i prihavatio je da bude striper, ali je izdržao samo 10 minuta i odustao. Takođe, njegova porodica je došla da gleda ovaj "performans" koji je bio toliko loš, da su majka i sestra morale da navijaju za njega. Srećom, Havijer je prestao da se bavi ovim, a sada se njegovo bogatstvo procenjuje na 20 miliona dolara.
 
4) KETRIN ZITA DŽOUNS
Pre nego što je postala prepoznatljivo holivudsko ime, Ketrin je radila kao striptizeta. Ona je jednom prilikom to priznala i izjavila da nije to radila jer su joj bile potrebne pare za život, već da bi platila plastičnu operaciju nosa. Kada je zaradila dovoljno novca, Ketrin je uradila rinoplastiju i preselila se u Holivud gde se posvetila svojoj glumačkoj karijeri. Izgleda se ovo sve isplatilo, jer lepa glumica poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 45 miliona dolara.
 
5) ČENING TEJTUM
Čening Tejtum je zapravo napisao scenario za film "Medžik Majk" koji se zasniva na njgovom iskustvu kao stripera. Pre nego što je postao holivudska zvezda, Čening je bio striper pod pseudonimom Čen Kroford i nastupao je u sklopu muške striptiz trupe koja je nastupala na Floridi. Kada su ga otkrili dok se šetao ulicom, Čening je postao model i prestao da se bavi ovim poslom. Njegova promena karijere se definitivno isplatila, jer je sada "teži" za 14 miliona dolara.
 
6) LEJDI GAGA
Pre nego što je postala jedna od najvećih pop zvezda na planeti, Lejdi Gaga je bila striptizeta. Ona je pričala da je koristila čudne tehnike i trikove da bi privukla pažnju na svoje pomalo bizarne nastupe.
 
- Radila sam u striptiz klubovima kada sam imala 18 godina. Moj nastup je bio poprilično divalj, nosila sam crnu kožu i igrala uz muziku poznatih rok grupa. Ne volim da pričam o tome, ali u sve su bile uključene i droge, mnogo droge - ispričala je Gaga.
 
Iako ne voli da priča o tome, ovaj posao joj nije stao na put ostvarivanja snova. Lejdi Gaga je do sada dobila pet "Gremija" i bogatija je za 190 miliona dolara.
 
7) BRED PIT
Pre nego što je postao najpoznatiji glumac na svetu, Bred Pit je bio striper. Dok je studirao na Univerzitetu u Misuriju, Bred je bio deo muške striptiz grupe "The dancing bares". Dve nedelje pre završetku fakulteta, Bred je seo u kola i preselio se u Los Anđeles, ostavljajući svoju diplomu i posao stripera iza sebe. Iako bi nekome delovalo da je ovo najgora odluka koju bi neko mogao da donese, Bred Pit je zahvaljujući tome postao bogatiji za 240 miliona. 
Žena Blic

Нема коментара:

Постави коментар