20141126

Vašar u Topoli: Šokantne fotografije i događaji obišli ceo svet, neviđena bruka i sramota!

Malo je reći da su fotke sa vašara u Topoli pre nekoliko dana izazvale pravu buru na srpskom veb nebu. No, one su prenele samo delić atmosfere.
Slike sa vašara nisu ništa u odnosu na priču koja stoji iza njih
Kako je izgledalo biti sa objektivom “na pravom srpskom vašaru”, između gastrosa i lokalaca, brda franaka i evra, četnika i Ere Ojdanića sa mikrofonom - saznajte iz prvog lica!
 
- Sve je vrvelo od franaka i evra. Sa jedne strane su bili gastarbajteri iz Nemačke i Švajcarke, koji su zaista neprimereno pokazivali koliko su bogatiji od lokalaca. Mahali su parama, bacali novačice, bahatili se u svakom pogledu, a, naravno, striptizetama su konstantno šuške stavljali među grudi. Najčešće su to bile novčanice od 50 i 100 evra. Posle su ih pipkali, zavlačili im ruke u gaćice, pokušavali da im skinu i bruseve. Iako veoma upečaljivo, to mi je ipak bilo jako tužno - priseća se Marko Marković (22) iz Užica, autor fotografija.
 
Iako mje Marku jedan deo slike „pravog vašara“ delovao veoma tužno, bilo je i zabavnih scena. Više o njima pročitajte na sajtu 24 sata.rs.
Blic online 

Нема коментара:

Постави коментар