20141130

ŽENSKI SELFIJI OD STRANE MUŠKARACA!

Selfiji i druge fotografije koje mnoge žene postavljaju na društvenim mrežama postali su toliko masovni da su nastali posebni žanrovi. Kako bi izgledalo kada bi muškarci to isto radili?
Nalog brosbeingbasic na Instagramu postao je prilično popularan zbog fotografija koje na njemu postavljaju mnogi muškarci koji žele da pokažu kako bi izgledalo kada bi oni počeli da stavljaju fotografije poput onih koje mnoge korisnice najčešće postavljaju.
Selfiji, foto 1.jpg
„Seksi“ poziranje sa „drugaricama“
Osim toga, i da satirično pokažu i ismeju da mnoge fotografije koje žene postavljaju uopšte nisu spontane niti prirodne, poput onih kada ih neko bez njihovog znanja uslika dok u donjem vešu stoje ispred prozora, poziranja sa trudničkim stomakom ili filozofskog promišljanja života uz kafu dok su ušuškane u ogroman šal.
Poziranje posle vežbanja u teretani u helankama, koje nose ne zato što su uske već zato što im daju mnogo bolju pokretljivost
Naravno, tu su i fotografije jutarnje meditacije, kućnih ljubimaca, obroka, kolača, ležernog odmaranja ispred televizora, selfija u ogledalu i drugih tipičnih fotografija koje žene vole da podele na mrežama.
Selfiji, foto 3.jpg
„Slučajno“ fotografisanje u donjem vešu ispred prozora
Opisi fotografija takođe ismevaju broj haštegova i ponekad besmislena objašnjenja i tvrdnje, poput: „Ne može ni sat vremena da prođe a da ne napravim selfi“, „Previše blagosloven da bi bio pod stresom“, „Učinite svaki dan specijalnim“...
1
Samo „opušteno“ i „spontano“
1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg 6.jpg
7.jpg 8.jpg 9.jpg
10.jpg 11.jpg 12.jpg
RTS

Нема коментара:

Постави коментар