20141129

UHAPŠENA FRIZERKA UBICA!

Nada Gajić, frizerka iz Sibača, kod Pećinaca, 25. februara 2004. godine hicima iz pištolja ubila je ljubavnika Miodraga Beljića, trgovca iz Stare Pazove
1 tona duvana
Još jedna zaplena... Pronađeno 1 tona duvana
BEOGRAD - Policija je u okviru jučerašnje akcije zaplene duvana uhapsila i Nadu Gajić (35), koja je godinama bila u bekstvu zbog teškog ubistva.

Gajićeva je 2011. godine pravosnažno osuđena na 14 godina zatvora.

- Uspeli smo da je otkrijemo zahvaljujući hapšenjima u okviru akcije suzbijanja nelegalne trgovine duvanom. Ona će biti odmah upućena na izdržavanje kazne - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Nada Gajić, frizerka iz Sibača, kod Pećinaca, 25. februara 2004. godine hicima iz pištolja ubila je ljubavnika Miodraga Beljića, trgovca iz Stare Pazove.

- U automobilu su se posvađali i nakon burne rasprave ona je potegla pištolj, koji je prethodno ukrala od oca - podseća izvor iz istrage.

Inače, u jučerašnjoj policijskoj akciji na teritoriji Beograda i Sremske Mitrovice zaplenjeno je 10 tona duvana u listu, 250 kilograma rezanog duvana, elektronske vage, mašine za sečenje.

Prethodna vest:
PEĆINCI - Prekjuče, nešto posle 12 sati, na ulazu u Pećince ubijen je Miodrag Beljić (26) iz Stare Pazove. U njega je, sa dva hica iz pištolja, pucala njegova ljubavnica Nada Gajić (26), frizerka iz Sibača, koja živi u Golubincima.
Uviđaj na mestu nesreće izvršili su pripadnici kriminalističke policije SUP-a Sremska Mitrovica i istražni sudija iz mitrovačkog Okružnog suda Vesna Ostojić. Leš ubijenog Beljića upućen je na obdukciju u Novi Sad.
Sat i po posle ubistva u policijsku stanicu u Pećincima prijavila se Nada Gajić, i dežurnoj patroli ove policijske stanice predala pištolj marke "tetejac", kalibra 7,62 mm, kojim je, kako se osnovano sumnja, lišila života svog ljubavnika Miodraga. Kako izvor Kurira pouzdano saznaje, Nada je pištolj ukrala od svog oca koji živi u Pećincima. U pištolju je bilo tri metka.
Potom je telefonski pozvala svog ljubavnika zbog koga se razvela od Saše Gajića. Tada je rekla Beljiću da želi da i dalje nastavi vezu sa njim. Nakon njegovog dolaska u Pećince, njih dvoje su, kako nezvanično saznajemo, sedeli u kafiću da bi potom otišli na neko mirno mesto. Sa zadnjeg sedišta kola Nada je potegla pištolj i prvo jednim hicem pogodila svog ljubavnika, potom izašla iz automobila i ponovo pucala u njega.
Nažalost, Beljić je na licu mesta ostao mrtav, a Nada je pokušala i treći put da ga ustreli, ali joj se zaglavio metak u cevi. Ubrzo nakon tragedije koja se desila u ovoj sremskoj varošici, dežurni lekar u Zdravstvenoj stanici u Pećincima konstatovao je Beljićevu smrt, a Nada je zadržana u policijskom pritvoru do današnjeg izlaska pred istražnog sudiju Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici Vesnu Ostojić.
Juče je bilo teško doći do više detalja o ovom, četvrtom po redu, zločinu na području Srema u poslednjih 10 dana.
Pokojni Beljić je živeo u Staroj Pazovi, a trgovinsku radnju imao je u Golubincima. Inače, ubistvo se desilo na samom ulasku u Pećince iz pravca Rume.
KURIR

Нема коментара:

Постави коментар