20141128

KO JE POKUŠAO DA UBIJE...?

Policija će danas saslušati vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića u sklopu istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, saznaje „Blic”.

Sam odlučuje o poligrafu: Miroslav Mišković
- Nakon šest javnosti nepoznatih osoba i biznismena Stanka Subotića Caneta, i Miroslav Mišković će dati iskaz u svojstvu građanina. Mišković će odgovarati na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom, što podrazumeva i da će govoriti o zajedničkoj kupovini “C marketa”.
 
Biće mu, kao i Subotiću, ponuđeno poligrafsko testiranje za koje je potreban njegov pristanak - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako se radi o saslušanju u svojstvu građanina, Miškoviću u ovom slučaju nije potreban advokat, a iz kompanije “Delta” juče do zaključenja ovog izdanja nismo dobili odgovor da li će pristati na poligraf, koji je Subotić u utorak odbio.

Zdenko Tomanović, advokat Milana Beka, juče je naveo da biznismen ne vodi svoju istragu o počiniocima i naručiocima. Takođe, i da je Milan Beko već tri puta iznosio svoja saznanja o događajima inspektorima MUP-a.

Kako je navedeno u Tomanovićevom saopštenju, to je uradio dan nakon operacije, zatim treći dan i deveti dan posle operacije, međutim formalnu izjavu kao oštećeni daće čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi, s obzirom na obustavu rada advokata.

Kako je navedeno, Milan Beko je uveren da je njegovo poverenje u rad i efikasnost državnih organa
opravdano.

Cane: Ništa ne krijem

Stanko Subotić Cane je juče saopštio da se uredno odazvao pozivu nadležnih kako bi odgovorio na sva pitanja pošto “nema šta da skriva”. “U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije ‘Novosti‘. Žarka mi je želja da se taj spor okonča pred nadležnim sudom. Takođe, iskreno želim da policija što pre okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a Beku želim brz i uspešan oporavak”, naveo je Subotić.
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар