20141207

Četiri smrti u dva udesa kod Novog Sada

Trojica drugova iz Begeča poginula vraćajući se s proslave rođendana
Mesto nesreće Foto Fonet
Novi Sad – Trojica mladića iz Begeča, drugovi od detinjstva, poginuli su, jedan sat posle ponoći, u saobraćajnoj nesreći na ulazu u ovo mesto kod Novog Sada. Nastradali su Nemanja G. (22), Srđan V. (22) i Mihajlo Š. (24), koji su se vraćali iz Futoga, iz kafane „Bosanac”, gde su prethodno bili na proslavi Mihajlovog rođendana.
Iako je Hitna pomoć brzo stigla na mesto događaja, lekari su mogli samo da konstatuju smrt trojice drugova.
Udes se dogodio u Ulici Nikole Tesle, kad je „opel vektra” u kojoj su bili mladići sletela s kolovoza i udarila u betonski stub elektromreže. Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još se utvrđuju, a prema nezvaničnim informacijama automobil je sleteo na blagoj krivini kod benzinske pumpe, prilikom preticanja.

Zbog snažnog udara vozila u banderu, Begeč je ostao bez struje, ali i bez fiksne telefonije, koja je koristila isti stub. Radnici „Elektrovojvodine” tokom dana su zamenili oštećenu banderu, a za vreme radova saobraćaj između Futoga i Begeča odvijao se otežano.
Juče oko 7 časova na području Paragova, na sremskoj strani Novog Sada, takođe zbog sletanja s puta i udara u stub javne rasvete, izgubljen je još jedan ljudski život. Od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine preminuo je 50-godišnji meštanin Sremske Kamenice, koji je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad automobilom marke „ford fokus”, saopštila je novosadska policija.
M. M. Politika

Нема коментара:

Постави коментар