20141204

MENE JE SILOVAO KAD SAM IMALA 15.!

Dženis Dikinson: Model tvrdi da je Kozbi silovao 1982. godine u mestu Lejk Taho u Kaliforniji gde je nastupala
Džudi Hut (55) optužila je američkog komičara Bila Kozbija da je seksualno napastvovao u Plejboj vili 1974. kada joj je bilo svega 15 godina.
Optužilo ga više od 20 žena
Ovo je samo još jedna u nizu optužbi protiv slavnog komičara kojeg je u poslednjih nekoliko nedelja čak 20 žena optužilo za silovanje. Hut je u utorak višem sudu u Los Anđelesu podnela tužbu za seksualno zlostavljanje i nanošenje duševnog bola čime su Kozbijev ugled i karijera pretrpeli još jedan ozbiljan udarac.

U optužnici se navodi da je Džudi sa drugaricom koja je tada imala 16 godina upoznala Kozbija 1974. godine za vreme snimanja njegove emisije i da je potom prihvatila poziv da ga poseti u teniskom klubu.
 
Estrada znala za napade

Talas optižbi šokirao je Amerikance koji su Kozbija zavoleli kao glumca koji je srušio sve rasne barijere. Šira javnost doskora nije bila svesna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, ali ljudi iz šou-biznisa tvrde da godinama znaju za Kozbijeve “seksualne ispade”.
Kako je ispričala, tamo ih je čašćavao alkoholom dok su igrali bilijar.

- Njegovi uslovi igre bili su da pijemo pivo svaki put kada on pobedi. Nakon toga rekao je da ima iznenađenje za nas i odveo nas je u obližnju kuću na Beverli Hilsu za koju se ispostavilo da je Plejboj vila Hjua Hefnera. Rekao je svim devojkama da kažu da imaju 19 godina - navodi Džudi.

TV zvezda ju je, kako dalje priča navodna žrtva, potom odveo u spavaću sobu i zamolio da sedne pored njega na krevet.

- Nastavio je da je seksualno maltretira pokušavajući svoju ruku da stavi u njene pantalone, a potom je uzeo njenu ruku u svoju i izvodio seksualni čin na sebi bez njenog pristanka - piše u optužnici.

U žalbi na pet strana piše da je ovaj traumatični događaj psihološki i emocionalno ostavio duboke ožiljke na Džudi.

Kozbijev advokat Martin Singer rekao je da se komičar još nije oglašavao povodom najnovijih optužbi.
Tereza Serinjeze: Medicinska sestra je ispričala da je Kozbi seksualno zlostavljao 1976. kada je imala 19 godina
Tužba je stigla samo dan nakon što je Kozbi zbog talasa optužbi podneo ostavku u odboru poverenika Univerziteta Templ kada je to od njega zatražilo hiljade potpisnika onlajn peticije.

- Oduvek sam bio ponosan na svoju vezu sa univerzitetom. Uvek sam želeo da uradim ono što je najbolje za ustanovu i njene učenike i kao rezultat toga podnosim ostavku - rekao je Kozbi.
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар