20141201

TELO DEVOJKE NAĐENO NA SOMBORSKOM BULEVARU! Blokiran Novi Sad i okolina




NOVI SAD -
Telo nesrećne devojke
Telo nesrećne devojke pojavilo se u desnoj kolovoznoj traci | Foto: N. N. Travica
Prema tvrdnjama očevidaca koji su se zadesili na licu mesta navodno su se prvo začuli pucnji, nakon čega se telo devojke iznenada pojavilo u desnoj kolovoznoj traci od Limana prema Futoškom putu.
očevidaca koji su se zadesili na licu mesta navodno su se prvo začuli pucnji
Očevici su navodno čuli pucnje | Foto: N. N. Travica
O događaju je odmah obaveštena Hitna pomoć, koja je za svega nekoliko minuta stigla na lice mesta, ali i pored brzine, devojci nije bilo spasa.
Policija je blokirala saobraćaj
Policija je blokirala saobraćaj | Foto: N. N. Travica
Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać izjavila je za "Blic" da je na telu beživotne devojke pronađena vidljiva rana od vatrenog oružja.
- Lekari Hitne pomoći su na terenu jedino mogli da konstatuju smrt, a još uvek nije poznat indentitet žrtve. Poziv smo dobili u 17.55 sati - kaže dr Bursać.
Kako je Tanjugu rečeno na licu mesta, najverovatnije se radi o Mariji M. (28) koja je bila konobarica u obližnjem kafiću.Vozač iz automobila u kojem je usmrćena nalazi se u bekstvu.
"Blic" saznaje da je u toku saslušanje taksiste koji je vozilom prešao preko tela nesrećne devojke.
Saobraćaj je na tom delu bulevara blokiran i preusmerava se na okolne ulice. Smrtno je stradala mlađa ženska osoba, a policijski uviđaj je u toku.
- Uviđaj je u toku. Za sada se ne može tvrditi da li je upucana i izbačena iz auta ili je pregažena. Svakako nakon toga je preko tela prešao i taksi. Telo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a srećom ima dosta očevidaca - kaže naš izvor blizak istrazi.

Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naredio je da se sve policijske stanice u Vojvodini uključe u potragu. Novosadske patrole bukvalno su blokirale grad.
Kako javlja RTV prema još nepotvrđenim informacijama, devojka je vatrenim oružjem upucana u automobilu u pokretu i potom izbačena na kolovoz. Tom prilikom na nju je naletelo taksi vozilo.
Saobraćaj je na tom delu bulevara blokiran i preusmerava se na okolne ulice. Vozač iz automobila u kojem je usmrćena nalazi se u bekstvu, navodi RTV.
Policijske snage blokirale su Novi Sad i okolinu, izjavila je za RTS šef Biroa za saradnju sa medijima MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković. 
U MUP-u kažu da su sve policijske snage u Vojvodini na terenu, kako bi se uhapsio počinilac. Više informacija, navode, ne mogu da saopšte zbog uviđaja koji je u toku
Pronađeno telo devojke na Somborskom bulevaru u Novom Sadu. Blokiran Novi Sad i okolina, potvrđeno RTS-u u MUP-u.
Beživotno telo devojke pronađeno je oko 17.50 na Somborskom Bulevaru u Novom Sadu.
Svedoci kažu da su se najpre čuli pucnji, posle čega je telo izbačeno u pravcu od Limana ka Futoškom putu.
Policijske snage blokirale su Novi Sad i okolinu, izjavila je za RTS šef Biroa za saradnju sa medijima MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković. 
U MUP-u kažu da su sve policijske snage u Vojvodini na terenu, kako bi se uhapsio počinilac. Više informacija, navode, ne mogu da saopšte zbog uviđaja koji je u toku.
1


FOTO ARHIVA

Нема коментара:

Постави коментар